Marcus Wang

Proč někteří staříci umírají v náručí mladých milenek?

6. 02. 2017 12:00:00
Je lépe prosouložit se životem, nebo v senior home, starobyle v domově důchodců, vzpomínat na pracovní (ne)úspěchy? To je volba každého muže i ženy.

O afinitě ženy k sexu se necítím oprávněný pohovořit, ale za zdravé muže jakéhokoli věku prohlašuji, že sex je pro nás důležité téma, či dokonce realita. Pro někoho okrajové, pro jiného zásadní; kdekoli, kdykoli a témeř s kýmkoli.

Že ke styku může dojít i mimo posvěcené vody, zřejmě nikdo nepochybuje. Ale ouha! Může být milování na tajňačku nebezpečné zdraví? Hrozí kolaps, infarkt, smrt?

Jak popisují statistiky a bulvární články, přílišná bujarost na stará kolena se někdy vymstí. Řádění s mladou dámou může stát nejen velké peníze (s čímž se tak nějak počítá), ale i život. Jak? Srdeční záležitost. Když se taková nehoda stane, paradoxně „nejlépe“ vyvázne on, starý chlípník. Je svým způsobem za frajera, protože padl se ctí bojovníka a o následných potížích se už nedozví. Mnozí kamarádi mu posléze budou závidět. Nevýhodou události je, že vyděšená milenka sotva zavolá pomoc včas, případně zbaběle prchne z místa činu a bezvládně chrčící milenec mezitím zdechne. Vdova po hříšníkovi je pro lítost, nebo pro smích. Nemůže se minimálně týden po nehodě objevit na ulici, každý ji pomluví, že zřejmě byla špatnou manželkou. Je většinou šokovaná a nevinná, ale koho to zajímá?

Abych zjistil objektivní fakta, zeptal jsem se svého kardiologa, jaký má názor na tuto problematiku. Překvapeně se usmál a po chvilce váhání řekl:

„Sex s milenkou je velká emoční záležitost. Muž za mladou ženou nechce fyzicky zaostávat a předvádí se více než za mlada, kdy myslíval více na sebe. Není ještě do šrotu, vždyť ještě umí a vydrží divoké tempo! Dalším stresujícím faktorem je nebezpečí vyzrazení a pocit viny, že podvádí. Tohle dohromady vede ke zvýšené spotřebe kyslíku, zvýšení tepu a krevního tlaku. Proto někdy srdce nevydrží a bouchne.“

Aha, takže sex domácí je bez problémů. Buď je poklidný, nebo k němu vůbec nedochází a akrobatický je snad jen v představách po sledování „romantického“ videa.

Jaký je tedy recept na dlouhověkost po (občasném) boku mladé ženy?

Pokud se muž rozhodne pro tento riskantní sport, nechť cílevědomě trénuje. Jako voják v poli, má-li nacvičeno, nezklame, aniž by jeho mozek neúměrně vyšiloval. Pravidelnost procesu přináší otupělost a tím klid do duše. Žádný stres, falešný pocit viny a hlavně nevycházet z rytmu! Fyzická připravenost a bezstarostné objímání mládí tak přece nemůže škodit zdraví.

K nervovému vypětí s dámou v posteli není tím pádem žádný důvod. To ona, křehká bytost, by se měla strachovat, jak nezklamat a udržet svou pozici. Pokud se schází s gerontem, má k tomu jasný důvod. Že od vztahu primárně očekává divoký sexuální prožitek není příliš pravděpodobné. Její motivace je většinou pragmatická. Dokonce bych mnohé mladice v poměru se starším mužem podezříval, že jejich ideálem je zbohatlík, který po nich nic moc nevyžaduje. Když mu to občas nejde, nevadí... Takže pánové, vstupujte do ložnice s ledovým klidem. Více stresu s milenkou bývá nad sklenkou vína při vyjednávání věcí úplně všedních a přesto zásadních. Na to velký pozor! Tam hrozí kolaps nikoli fyzický, ale psychický i finanční.

Autor: Marcus Wang | karma: 36.66 | přečteno: 7941 ×
Poslední články autora