Marcus Wang

Která část (mužského) těla, je pro ženu nejdůležitější?

13. 03. 2016 18:00:00
Co opravdu funguje? Bylinky, zdravá výživa nebo “chemie”? Nebo úplně jinak? Výsledky průzkumu napříč zeměkoulí.

Abych necucal z prstu tak jsem si na toto téma udělal malý výzkum a zeptal se obou pohlaví různého věku, společenského postavení i národnosti. Muže vezmu první, jsou jednodušší, přímočařejší. Povětšinou se shodují, že žena hodně vydrží a odpustí jim jejich vrtochy, pokud ji bravůrně pomilují, a tím své nedokonalosti zamáznou. Tedy, dle nich v důležitosti soužití jasně vítězí penis a jeho um. Ha, ha.

Ženy, všechny do jedné, s odpovědí váhaly. Domnívám se, že mne nechtěly zarmoutit, protože v mém pohledu četly naději v nepravděpodobné. Ostýchaly se a vykrucovaly přiznat, zda a jak je naše tělo pro ně důležité a inspirující.

Pochopil jsem, že základní povinností muže ve vztahu s ženou je vůbec existovat. Předkládám více podrobností z jejich výpovědí.

Proberu orgány sestupně dle priority.

PRST

Je zásadní. Rozhodně na prvním místě! Nemusí být dlouhý ani nijak zvlášť životem proškolený. Vždyť při pokusech o rádoby smyslné dotyky si každá po minutě snahy pomyslí, že na sebe stejně umí sáhnout lépe. Prst muže je nenahraditelný při vyťukávání PINu k platební kartě! Tak způsobuje nefalšovaný orgasmus, automaticky mnohonásobný!

Tato technika funguje po celém světě, od Východu po Západ, i bez použití jazyka jako nástroje k dorozumění. Minulý týden v Číně, nikoli v hlavní metropoli, ale ve městě střední velikosti (Wenzhou) jsem s úžasem zahlédl v klenotnictví obchodního centra, jaká afrodisiaka se na trhu běžně nabízí. Mladí čínští studenti musí hrát bohaté nápadníky, jinak si jich děvčata nevšímají. No money, no honey.

Jedna z respondentek, 30-letá slečna z Kalifornie mi objasnila, že tam u nich solidní muži dámě nabízí již při seznamování na FB kromě večeře malý dárek (např. wardrobe shopping). Hadřík či dva, aby dáma nešla domů s prázdnou. Tím se snaží zaujmout a zároveň naznačit barterovou dohodu. Neztrácet čas, každá strana má svou jasně vyhraněnou motivaci. Dámy, ač jinak samostatné a hrdé, tuto nabídku nemusí přijmout, ale rozhodně je neuráží. Čiší z ní velkorysost a naděje pohodového života. Je to ve střední Evropě jinak?

Samozřejmě, že se najdou i „normální“ nebo i obrácené, až extrémní případy. Jiná dáma, mi vyprávěla o své krásné kamarádce, která se živí „jak může“ a vydržuje si doma chudého dědka, kterej to s ní nedělá. Nad tím zůstává rozum stát.

UCHO

Vždy otevřené slouží k trpělivému (nebo předstíranému) naslouchání ženských nářků, tužeb a nepřetržitého toku (pseudo)moudra obecně. V některých případech soužití může být ucho důležitější orgán než prst.

SPERMIE

Je částí těla pouze dočasně. Při cestě na vzduch by měla být schopná dalekého doletu, vypadá to efektně. Podaří-li se muži střelit od pasu až do účesu, zapýří se. Při umístění do útrob ženského těla se od ní obecně očekává plodnost, což není podmínkou. Lze ji nahradit genetickým materiálem odjinud.

ZADEK A NOHY

Pevný tvar malého mužského zadku je velmi sexy. To nechápu. Co s ním žena může jiného dělat, než ho řádně zmáčknout, fakt nevím. Ještě snad vykládat kamarádkám, že ten její ho má bezva pevnej. Proč řada žen oceňuje u mužů hezké nohy, je mi též záhadou.

JAZYK

Ten slouží při komunikaci k jednoslovným odpovědím na monotónní proslovy žen. Dodává zdání, že se jedná o dialog. U mnoha párů zřejmě pomáhá i tak, jak vás (doufám) přirozeně napadá! Před časem mě v hospodě poučil jeden velmi starý muž, že chlap je potentní, dokud má jazyk.

PENIS

Ano..., také má svou důležitost, i když bohužel méně podstatnou, než si muži přejí. Nevím, jaké stanovisko přesně zaujímají ženy globálně, ale jelikož je ve většině případů musíme přesvědčovat, aby se poddali našemu přírodnímu tlaku, valné to nebude. Možná se mýlím, ale i když (některé) tvrdí, jak to rády dělají, stejně jejich motivace hodně souvisí s budoucností, jakou si s partnerem malují. Pokud to nakonec nevyjde, přehodnotí překrásné chvíle, při kterých cítily zemětřesení. Zhořknou a cítí se zneužity pro nic za nic!

Velikost? Není důležitá. Průměr padne nejlépe. Všechno, co je nad 20 cm, ženu vysloveně obtěžuje. (?)

Ostatní části těla žena nevnímá nijak výrazně. Přebujelé svaly a velký břich vyjdou skoro nastejno.

Závěr šetření k dobytí (i dobití) ženského srdce:

  • naditá šrajtofle
  • porozumění
  • plodné spermie (zejména pokud A vyhovuje alespoň částečně...)

Máte jiný světový názor? Napište: www.marcuswang.cz

Autor: Marcus Wang | karma: 17.76 | přečteno: 1459 ×
Poslední články autora