Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nedovírá se mi kufr, hnus.

0 0
možnosti
BV

Já tam byl. Bylo tam opravdu hodně lidí, zřejmě mnoho tisíc - a podávám svědectví, že tam drtivá většina účastníků byla oblečená úplně normálně. Zároveň si troufám odhadnout, že i docela slušně velká většina tam byla heterosexuální (páry kluk s holkou). Řekl bych, že pan fotograf měl opravdu vekou práci, když si zřejmě předem předsevzal nafotit co nejvíce výstřelků - řekl bych, že o mnoho víc extravagantně oblečených lidí, než jsou ty v té jeho fotografii, tam (z těch několika tisíc účastníků) už zřejmě ani nebylo. Tož asi tak - aby pravda nezapadla v té zdejší "alternativní realitě".

0 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, nafotit zde publikované snímky bylo usilovné. Fotoblog je o zajímavých fotkách přece... :-)

0 0
možnosti
JZ

Prague Pride je opravdu jedna z posledních věcí, co mě tlačí, ale je fakt, že z fotek těch "transek" se mi bez přehánění dělá fyzicky zle.

1 0
možnosti
PS

P64e57t93r 88S93k69á42c66e24l

14. 8. 2018 18:32

Reaguji na fotku, zobrazující text 4. Mojžíše 15:32 - 36: Takže pro ty, kdož čtou Bibli, vězte, že taky platí z Desatera....Cti otce svého i matku svou. No a která matka by nechtěla mít svoje vnoučata, který děda není hrdý na svoje vnuky? Otec i matka nejsou pro tyto lidi důležití k žití, k životu ve správném a historií ověřeném stylu? Vždyť nebýt rodičů, nemohli by se bezstarostně procházet po Praze.

1 0
možnosti
TK

Ono by to taky možná chtělo přidat fotky těch normálně oblečených. Chápu, že takové kostýmky jsou nejvíce výrazné oproti klukovi v kalhotách nebo kraťasech a tričku. Ale házet všechny gaye do jednoho pytle? Taky jsem gay, tohoto průvodu se neúčastním - a kdyby, šel bych normálně v civilu bez nějakých oblečků. Takže pokud chcete hodnotit společnost homosexuálů, hodnoťte ji z obou stran, ne jenom z té extravagantní některých jedinců. V dnešní době každý zná minimálně jednoho gaye a nemusí o tom vědět. Proč? Protože vypadá, chová se, obléká se, má zájmy a všechno jako každý jiný kluk/chlap (hetero). Ale musím uznat, že se některým nedivím co si o nás myslí, když tyhle kreatury vidí. Ale co už... Každý si bude žít vlastním životem dál. :-)

1 0
možnosti
BV

Já tam byl. Bylo tam opravdu hodně lidí, zřejmě mnoho tisíc - a podávám svědectví, že tam drtivá většina účastníků byla oblečená úplně normálně. Zároveň si troufám odhadnout, že i docela slušně velká většina tam byla heterosexuální (páry kluk s holkou). Řekl bych, že pan fotograf měl opravdu vekou práci, když si zřejmě předem předsevzal nafotit co nejvíce výstřelků - řekl bych, že o mnoho víc extravagantně oblečených lidí, než jsou ty v té jeho fotografii, tam (z těch několika tisíc účastníků) už zřejmě ani nebylo. Tož asi tak - aby pravda nezapadla v té zdejší "alternativní" náckovské "realitě".

0 0
možnosti
LJ

L93u75d27ě75k 98J96a44š31a

13. 8. 2018 9:47

O ni nám zde tvrdí, že zde demonstrují PRÝ za svobodu projevu - ale zkuste je kritizovat ale zkuste zde říci, že se vám to nelíbí, že se vám zdají ty lidi ujetý. Okamžitě je z jejich strany svoboda slova pryč. Okamžitě jste zaostalci, fašisiti a rasisti, nenávistníci a maloměšťáci. Pro ně je svoboda projevu top, co pro tzv. dnešní levičácké demokraty. Svoboda sova je o tom, že my máme vždy pravdu, ostatní mlčte, nebo vás onálepkujeme tím nejhorším, co existuje. A když ne, pošleme na vás jednotky SA-ANTIFU, aby vás zmlátili a vysvětlili, že bude po jejich, protože to je ta pravda, za kterou demonstrují

7 0
možnosti
IB

I22v21o 56B72o78u19š96e

17. 8. 2018 0:42

A pritom jste to napsal a prezil......;-D

0 0
možnosti
LJ

L62u58d24ě67k 75J38a35š22a

13. 8. 2018 9:41

Tento pochod není o homosexuálech ale o duševně chorých lidech. Je to naprosto zřejmé z těch fotek. Myslím že i homosexuálové se chovají normálně což tito lidé ne

4 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 13,76
  • Průměrná čtenost 6212x
Původem jsem vědec exaktní, pracuji v mezinárodním obchodě, ... a nyní též "spisovatel". Žiju v Praze a Hongkongu. Píšu o vztazích z pohledu muže zcela bez cenzury. Příběhy nevymýšlím, jen popisuji realitu bez fabulace. Zlehčuji a nadnáším je růžovým polštářem plným pozitivní energie.

www.marcuswang.cz

 

Seznam rubrik