Marcus Wang

Manuál: JAK SE CHOVAT V POSTELI

28. 07. 2015 20:00:00
POZOR! Dnes se opět bavíme bez cenzury. Opouštíme babiččino klišé o dobrém jídle a zamýšlíme se, co intimně ovlivňuje zážeh lásky, ze které (někdy) vzniká vztah!

Každá mladá slečna cítí, že hodné holky se nedostanou nikam. Pány praxe rychle vyučí, že krása po jejich boku nebude levná. Obě pohlaví jsou motivována k totálnímu nasazení svých zbraní. Světem hýbe sex a prachy. Takže si to nezkazme přílišnou cudností a lakotou. Co mají dělat muži, aby uspěli v dobytí dívčího srdce, nechť praví žena. Já promlouvám k dámám za pány, kteří se nestydí za svůj názor.

Na večerní schůzku ať romantickou či účelovou (nebýt již single) se pečlivě připravte. Do šminek se vám drát nebudu, ale důležitost garderoby bych zmínil. Nenazouvejte žabky, balerýnky ani modely na klínu či ohyzdné platformy, které jsou pohodlné, nebo je předvádíte ženám. Dle počasí, kondice a odvahy volte kozačky, lodičky nebo vysokánské štekle. I vám imponuje chlap v kvalitní obuvi, a proto neignorujte smyslnost pohodlnou představou, že on je s vámi kvůli jiným kvalitám, než blbé boty, ve kterých si připadáte jako lehká dívka. Ať jste nebo nejste, žádná není laciná, když se producíruje s ním! Buďte sexy a závistivé pohledy ostatních mužů vám zametou cestičku. Neodívejte široké hábity po kotníky, ve kterých působíte jako neforemná krabice. Vhodný oděv je krátká sukně, (navozuje dojem snadné dostupnosti), a přiléhavé tričko. Je léto!!! Není důležité, kolik máte naloženo na hrudi. Velikost prsou přeceňujete stejně jako muži délku penisu. Malé je roztomilé a obrovské překáží.

Přeskočíme společenskou nudu a vcházíme do ložnice. I když jste zdržovaly, jak to jen šlo, bez sexu nevyváznete. Neklesejte na mysli, kámošce si postěžujete zítra. Zatím vše běží jako po másle. Gentleman ustál s kamennou tváří vaše salátové vrtochy s obřími krevetami i výběr drahého vína, vyslechl si stesky zoufalé dívky, jejíž kamarádky jsou obdarovávány briliantovými šperky a zvány na jachty v Costa Rice. Mlít dál nad rozpitou lahví Pálavy by vám šlo, ale čas pokročil. Nechcete přece nápadníka odradit nekonečnou cudností.

Začátek je důležitý. První slova a pohyby rozehrávají skript, na který se nezapomíná. Při vstupu do místnosti, kde „to“ bude a chvilkovém zastavení nad ložem určitě neříkejte: „Tak, jak to chceš, brouku?“ „Máš gumy?“, ale raději si po něžném políbení naznačte, kdo se vysprchuje první. Pokud prohlásíte, že jste se myla doma, máte alergii na vodu nebo se z koupelny vynoříte za tři minuty víceméně suchá, ztrácíte body. Není příjemné líbat upocená záda, neřkuli intimnější části. Sprchování ve dvou se pro nové známosti nehodí. Každý zodpovědný člověk provede hygienu lépe, když není pod kontrolou.

Důkladně se vydrbete, ba co víc, natáhnete v soukromí koupelny lodičky, rajcovní samodržky a luxusní prádlo. Pohled do zamženého zrcadla vás povzbudí. Tohle ho dostane na kolena! Hlavně to neříkejte nahlas a vystupte z koupelny přirozeně, jako když doma nic jiného nenosíte. Pokud na podpatcích stojíte poprvé, i to si nechte pro sebe. Nekruťte zadkem, nechytejte se za prsa a už vůbec nevzdychejte rozkoší při pohledu na jeho mužství. Nechte mu prostor, nechť si vybere, co se mu s vámi chce podnikat. Jinak si bude připadat jako kašpárek, který je ve hře nadbytečný. Mlčte (aspoň chvíli) a dopřejte mu luxus vychutnat si pohled, na který se těšil celý večer. Jestli vás nervozita nutí projevovat aktivitu příkazy: lehni si, klekni si, otoč se, raději si nechte rozevřenou pusu zacpat. Málem bych zapomněl: když jste se na jehlách dohoupala k posteli, vydržte v nich až do konce! Neobutá noha v punčoše nepůsobí sexy, nýbrž dětsky.

Teď přichází hlavní úkol! Obrňte se velkou dávkou trpělivosti a porozumění.

Pro jednoduchost se zaměřme na dva extrémy, mínus a plus. Začnu odspodu. Pánovi nestojí nebo stál a náhle padnul. Něco je od začátku špatně (vůbec nestál) nebo jste to něčím pohnojila (stál/nestojí). Neptejte se, kolik jsi toho vypil, šukáš jinou hezčí ženu, jsem hnusná, malej je ospalej? Myslete si své a neříkejte nic. Pán také taktně mlčí a neprobírá s vámi, že ňadra v podprsence vypadala pevnější, implantát připomíná plastový míč, zadek upnutý v džínách se vůbec netřásl, a tak dále. Prekérní situace vás zaskočila, ale i tak přestaňte trojčit. A hle, brčko se probouzí a funguje! Možná... Když ne, žádná tragédie, jste tu za svým cílem, takže když překousnete osten ješitnosti, že nestavíte všechno šmahem jako auta na červenou, můžete být ráda za ušetřenou energii.

Teď velké plus. Máte v posteli robota, který přiráží jako kůň a točí s vámi do všech úhlů. Musíte to vydržet a neprojevovat odpor ani netrpělivost. I on má nárok na své vyžití. Vybít ze sebe všechen ten verbální odpad, který jste do něho během večera našplíchala s vínem. Napadá vás sice, že jste nádoba na sex, hadrová hračka pro zábavu, ale nesmí z vás sálat touha po co nejkratším sexuálním aktu. Konečně přestal a padnul. Stop! Nemizte úprkem s mumláním do koupelny. To ale neznamená objímání v chladnoucím slizu prodlužovat a rozpatlávat jej po sobě a hlavně ne po něm. Už není jeho a cítí k němu větší odpor než vy. Pro něj představuje nebezpečí potomstva (výdaj), pro vás potenciál zabezpečení (příjem). Je dobře, že jste se světácky nevytasila s análem. Pokud bude zájem, nechte si tento trumf na příště.

Poslední rada: nevolejte, nepište. Bylo-li vše v pořádku, oželí fotbal a bude vás nahánět sám. Zapomněl jsem na něco?

www.marcuswang.cz

Autor: Marcus Wang | karma: 24.81 | přečteno: 9594 ×
Poslední články autora